Sarah Shahinian

Kandidaat-raadslid
Israa Abullatif - Almelo Centraal Lijsstrekker

Ik ben Sarah Shahinian, ik werk als uitkeringsdeskundige bij het UWV en ben Almelose sinds 2010. Ik heb me kandidaat gesteld voor Almelo Centraal omdat ik actief wil bijdragen aan verandering. Zo vind ik dat we meer kunnen doen voor de jongeren in onze gemeente. Dan denk ik niet alleen aan hulp en begeleiding, maar ook aan meer sociale ontmoetingsplekken en activiteiten. Daarbij moeten we vooral goed luisteren naar wat jongeren zelf willen en nodig hebben. Betrek ze! Ze hebben vaak goede ideeën.

Ook wil ik graag dat onze binnenstad aantrekkelijker wordt. De stad moet weer gaan bloeien! Als raadslid zou ik me ervoor willen inzetten dat de gemeente alle betrokken partijen samenbrengt en stimuleert om de leegstaande panden weer te vullen. Of het nu is met winkels, of door het ombouwen tot woningen en appartementen. Dat laatste biedt trouwens misschien ook weer kansen voor jongeren. Voor hen zijn er dringend meer betaalbare woningen nodig.

Cultuur speelt een belangrijke rol om de stad aantrekkelijk en prettig leefbaar te maken. Ik zou graag meer culturele activiteiten willen zien. En niet alleen in de binnenstad trouwens, ook in de wijken.

Privé ben ik een echt familiemens. Ik hou enorm van gezelligheid, van leuke dingen samen doen met vrienden en familie, of het nu thuis is of buiten de deur.

Men zegt wel: ‘Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd.’ Wat mij betreft is dat waar!

Almelo Centraal - Tijd voor redelijkheid #Lijst14