Christa Slim

Kandidaat-raadslid
Israa Abullatif - Almelo Centraal Lijsstrekker

Met mijn inzet voor Almelo Centraal zet ik in op een gemeente waar het weer om de mensen gaat. Een stad en de dorpen waar het fijn leven is. Waar jongeren kansen krijgen en gesteund worden in het ontdekken van hun talenten en het bereiken van hun ambities. Een gemeente die zorgvuldig omgaat met de beschikbare ruimte voor een duurzame klimaatbestendige toekomst.

Met een gemeentebestuur dat in de raadsvoorstellen, die aan de gemeenteraad worden voorgelegd, open is over de alternatieven. Zodat de gemeenteraad als volksvertegenwoordiging ook echte en redelijke keuzes kan maken. Met mijn ervaring als adviseur in gemeentelijke organisaties ondersteun ik Almelo Centraal in het proces van afwegingen en besluitvorming.

Ik ben een nieuwsgierig, rustig, analytisch persoon. In mijn vrije tijd geniet ik graag van een goed boek. Thrillers kan ik echt verslinden. Mijn grote uitlaatklep is stijldansen. Dat doe ik bij de fijnste dansschool van Almelo. In de coronaperiode heb ik duidelijk ondervonden hoe belangrijk het was om toch te kunnen blijven sporten, zowel individueel als in groepsverband. Dat merkte ik ook aan de mensen om mij heen. Een belangrijke, praktische les.

Almelo Centraal - Tijd voor redelijkheid #Lijst14