Israa Abdullatif

Lijsttrekker
Israa Abullatif - Almelo Centraal Lijsstrekker
Almelo Centraal gaat ├ęcht voor de inhoud. Daar voel ik me enorm bij thuis. Wij zijn niet van de politieke spelletjes. Het gaat ons niet om onze eigen macht, maar om het vertegenwoordigen van onze kiezers. Tegelijk hebben we ook het lef om ons uit te spreken en vasthoudend te zijn wanneer dat moet. Dat is ook wat ik heb geprobeerd, heb gedaan, in de twaalf jaar die ik eerder in de gemeenteraad van Almelo gezeten.

Van 2006 tot 2018 heb ik al volksvertegenwoordiger mogen zijn. Mijn ervaring zet ik heel graag weer in voor een nieuwe raadsperiode.

In mijn boekwinkel aan de Grotestraat heb ik elke dag gesprekken over wat er leeft in de stad. Wat ik mooi vind aan Almelo is de betrokkenheid die mensen hebben met elkaar, met hun buurt, met de stad, met verenigingen. Dat is een grote kracht die we, denk ik, nog veel verder kunnen vergroten. Ook door de mensen mee te nemen die nu nog te weinig worden gezien en betrokken.

In mijn vrije tijd wandel ik graag. Ik vind het heerlijk om zo vanaf mijn huis naar de Loolee te kunnen lopen, en dan verder het buitengebied in. Maar het meest hou ik van m’n rondje Tusveld, vroeg op de zondag, met mijn hond Toby.

Almelo Centraal - Tijd voor redelijkheid #Lijst14