Gerrit Preuter

Kandidaat-raadslid
Israa Abullatif - Almelo Centraal Lijsstrekker

Ik ben Gerrit Preuter, 56 jaar, geboren en getogen in Almelo en woon al zo´n 25 jaar samen met Leuza. Ik werk al vele jaren bij een Almelo’s bedrijf dat machines verkoopt aan de voedingsindustrie.

We kunnen als beste stuurlui aan wal blijven staan maar we kunnen ook onze nek uitsteken en dat schip gaan besturen. Ik kies voor dat laatste. Om mede te kunnen bepalen wat er in onze stad gebeurt en hoe de toekomst van onze stad eruit gaat zien.

Echte politieke kennis heb ik nog niet, maar ik ben wel gedreven, leergierig en ambitieus en heb een duidelijk doel voor ogen. Dat doel is: Almelo weer Almelo te laten zijn. De menselijke maat, een plezierige omgang met elkaar.

Met Almelo Centraal hebben we een daadkrachtige partij die in alle redelijkheid en transparantie de debatten kan aangaan in het belang van de Almelose inwoners. We gaan Almelo weer positief op de kaart zetten zodat iedereen die hier woont, werkt of leeft zich prettig voelt, waar ook in de gemeente.

In m´n vrije tijd ga ik naar gitaarles, volg ik de motorraces en last but not least heb ik een seizoenkaart bij Heracles. Elk weekend dat er thuis wordt gevoetbald beleven we daar steeds fijne uurtjes – voor, tijdens en na de wedstrijd.

Almelo Centraal - Tijd voor redelijkheid #Lijst14