Jan-Maarten van Baaren

Kandidaat-raadslid
Israa Abullatif - Almelo Centraal Lijsstrekker

Het is gemakkelijk om ‘vanaf de zijlijn’ kritisch te zijn op het gemeentebestuur en de besluiten die worden genomen. Ik ben dat ook lang geweest. Nu wordt het tijd om zelf de handschoen op te pakken. Als raadslid ga ik, net als Almelo Centraal, voor redelijkheid. Redelijkheid in de inhoud én redelijkheid in de omgang met elkaar.

Ik zie mezelf als een rustig en leergierig persoon. En ook als strategisch, sociaal en doortastend. Mijn persoonlijke speerpunten voor de verkiezingen zijn de binnenstad en de discussie rondom de uitbreiding van het XL businesspark.

Als ondernemer die werkt in de Almelose binnenstad weet ik goed wat er nodig is om de binnenstad aantrekkelijker te maken. Aantrekkelijk voor de mensen die er wonen, die er werken en vooral ook voor iedereen die er komt om te winkelen, zich te vermaken, mensen te ontmoeten. Vergroening, meer bomen, is een van de belangrijke punten.

In mijn vrije tijd geniet ik graag van het buitengebied. Als ik hardloop kom ik vaak in het gebied waar XL2 zou moeten komen. Doodzonde zou het zijn als het landschap daar wordt opgeofferd aan nog meer van die kolossale distributiedozen. Meer van dat soort bedrijven heeft Almelo ook echt niet nodig.

Almelo Centraal - Tijd voor redelijkheid #Lijst14