Selecteer een pagina

Invulling Gat van Talamini op Flickr

Dinsdag 14 juni stelt Almelo Centraal vragen over de invulling van het ‘Gat van Talamini’. Deze lege, lelijke plek ter hoogte van Grotestraat 30 is Almeloërs al vele jaren een doorn in het oog.

Nadat de gemeente eerdere kansen op ontwikkeling liet liggen stemde de gemeenteraad juli vorig jaar unaniem in met een motie, ingediend door het CDA, die het college opriep in ieder geval een tijdelijke invulling te geven aan de locatie, met een verbinding tussen de Grotestraat en Het Kolkje.

Toch een bouwplan?

Afgelopen april liet het college weten hiermee nog te wachten tot 1 juni. Dan zou duidelijk zijn of er toch nog een marktpartij is die een bouwplan mag uitvoeren of dat de plek eerst tijdelijk wordt opgeknapt.

Het is 1 juni geweest en om ‘druk op de ketel’ te houden stelt Israa Abdullatif namens Almelo Centraal vanavond vragen aan het college over Grotestraat 30.

Het plaatje

Gaat er gebouwd worden? Zo ja, wat, door wie en wanneer? Zo nee, wanneer wordt gestart met de tijdelijke invulling van de locatie?
Het college zei in april dat het al een plan heeft liggen voor een tijdelijke invulling. Hoort het bovenstaande plaatje daar misschien bij? Wij vonden het op https://www.flickr.com/photos/brinkanism/16423054356/in/photolist-r2frTA.